Waarom u nu een kamer moet boeken in Mainport Rotterdam!

Mainport Rotterdam Reserveer Nu Online

Rotterdam is een van de meest populaire en moderne steden van Nederland, daarom schrijven wij bij Trendy Hotels graag over hotels in deze mooie havenstad. Eerder kon u al lezen over nhow Rotterdam en deze week is het de beurt aan Mainport Rotterdam. Na het lezen van deze argumenten wilt u niets liever dan meteen een kamer boeken in dit fantastische hotel!


1. Dankzij het interieur waant u zich op wereldreis
Het interieur van Mainport Rotterdam bestaat uit rijke stoffen en diepe kleuren. Moderne internationale invloeden worden gecombineerd met traditionele Nederlandse styling. Elke verdieping is anders; zo is de ene verdieping bijvoorbeeld in een Noord-Amerikaans thema en heeft de andere verdieping weer een Europees thema. Op de bovenste verdieping zijn de XL kamers te vinden, waar u een prachtig uitzicht op de oude binnenhaven of de stad te wachten staat. Alle 215 kamers hebben een badkamer bekleed met marmeren tegels en levendige wandbekleding die een subtiele link legt met verre oorden.

Mainport Rotterdam Boek Nu Online

2. Een adembenemend uitzicht over het water
Mainport Rotterdam ligt aan de oevers van de Maas en op loopafstand van de binnenstad. Vanaf hier kijkt u uit over de skyline van de stad en het water van de Maas. Het hotel heeft een golfachtig patroon op de vloer. Hierdoor voelt het alsof u in de richting van het water wordt getrokken. In de lobby van het hotel zijn zowel de vloer als het plafond met ramen bedekt. Ook de trapvormige gevel van het hotel is een rooster van zwarte panelen en brede glazen ramen, die de kalme wateren van de binnenhaven weerspiegelen.

Mainport Rotterdam Online Reserveren

3. Restaurant ‘Down under’
Restaurant Down Under is het restaurant van Mainport Rotterdam en de perfecte plek voor een sfeervol diner. De chef-koks bieden u een culinaire wereldreis aan met een menu waarin de acht continenten samen komen. U kunt kiezen uit allerlei wereldse gerechten: van Argentijnse steaks tot Japanse sashimi.

Bij Mainport Rotterdam treft u alleen het beste van alle werelden aan!

Geen reacties

Laat een reactie achter