W Amsterdam is geopend!

Amsterdam heeft er weer een hotel bij, het W Hotel opende op vrijdag 9 oktober haar deuren. Dit 5-sterren hotel, dat absoluut mag worden beschouwd als het meest trendy hotel van Amsterdam, is gevestigd in hartje Amsterdam, vlak achter het Koninklijk Paleis en telt maar liefst 238 uberhippe kamers en 23 uiterst luxueuze suites.

De komst van het W Hotel naar Amsterdam voegt een nieuw type moderne luxe toe aan de Nederlandse hotelwereld. W Amsterdam wordt dan ook gekenmerkt door een uiterst hip en zeer innovatief design. Onder de 23 suites vallen 3 WOW-suites en 2 buitengewone E-WOW suites. Deze suites zijn groter en luxer dan de andere suites. Bovendien geven deze suites een waanzinnig uitzicht over de stad.

In tegenstelling tot de meeste hotels, bevinden de receptie, lobby en het restaurant van het W Amsterdam zich op de bovenste verdieping van het hotel. Om in te checken worden de gasten naar deze verdieping gebracht en worden ze op hun wenken bediend met een heerlijke cocktail in de W Living Room. Gasten en lokale bezoekers kunnen gebruik maken van het dakrestaurant en de destination bar van W Amsterdam, die een prachtig uitzicht geven over de Dam. Boven op het dak bevindt zich tevens een buitenzwembad, uniek voor de hoofdstad!

Bent u benieuwd naar dit unieke hotel? Lees verder over W Amsterdam of boek er snel een kamer!

1 Reactie

  • Reageer
    W Hotel Amsterdam: 5 redenen om er nu een kamer te boeken | Trendy Hotels Weblog – De Weblog van Trendy Hotels
    8 april 2016 at 08:17

    […] oktober schreven we al over de opening van W Amsterdam op dit blog. Omdat W Amsterdam zonder twijfel het meest Trendy Hotel van Amsterdam is, zetten we […]

  • Laat een reactie achter