Trendy Hotels in Val Thorens

Trendy-Hotels-Le-Fitz-Roy

Het wintersportseizoen komt er weer aan en een van de meest gewilde plekken elk jaar is Val Thorens. Met zijn 2300 meter hoogte is Val Thorens het hoogste skioord van Europa. Ondanks dat het een jong skigebied is, is het niet uitsluitend gericht op jongeren. Gezinnen, vrienden en stellen maken kennis met de ‘Val Thorens lifestyle’: luxe op grote hoogte. Deze populaire wintersportplek in Frankrijk heeft de meest trendy hotels en wij hebben ze voor u uitgezocht!

Le Fitz Roy

Le Fitz Roy Hotel ligt in het hartje van Val Thorens en heeft een familie chalet sfeer. Het hotel heeft een skishop voor het geval u iets vergeten bent of uw ski-outfit wel een oppepper kan gebruiken. Na een lange dag op de ski’s te hebben gestaan, is Le Fitz Roy dé perfecte plek om bij te komen. Met onder andere een zwembad, Turks stoombad en een sauna is de spa van het hotel ideaal voor uw ontspanningsmoment. De aardse en rustieke tinten in het interieur geven een warm gevoel in het koude skigebied. Het hotel biedt een mooi contrast tussen warmte en gezelligheid en strak en luxueus. Het grand chalet is opgebouwd van eikenhout en steen, waarbij er voldoende natuurlijk licht naar binnen komt.

Val Thorens Trendy Hotels

Le Val Thorens

Le Val Thorens Hotel ligt, net als Le Fitz Roy, middenin het prachtige skigebied. Er kan dan ook tot aan de voordeur worden geskied. Het hotel heeft twee restaurants, een fondue en een Franse cuisine. Natuurlijk hout en een combinatie van vintage en tijdloos meubilair geven het geheel een chique uitstraling. De gouden spa biedt eeuwenoude Aziatische therapieën, een Turks stoombad, een sauna en het grootste indoor zwembad van het resort. ’s Avonds kunt u genieten van een drankje in de barlounge. Er wordt voor ontspanning gezorgd na een dag op de piste te hebben gestaan. Elke kamer heeft een balkon met prachtig uitzicht op de Franse Alpen.

Kortom, Le Fitz Roy en Le Val Thorens bieden u alles aan waar u naar opzoek bent in een trendy hotel in het Franse skigebied. Geniet van het trendy, maar sfeervolle interieur die u een warm gevoel geeft tijdens het wintersportseizoen.

Geen reacties

Laat een reactie achter