Trendy Designhotels op Ibiza voor een onvergetelijke tijd

Designhotels op Ibiza - Ushuaia Ibiza

Een onvergetelijke tijd in Trendy Designhotels op Ibiza

Staat een vakantie naar Ibiza binnenkort op de planning? Ter voorbereiding op een trendy zomers verblijf op Ibiza geeft Trendy Hotels u graag een drietal tips over de meest hippe hotels die u niet mag missen. U beleeft gegarandeerd een onvergetelijke tijd in deze designhotels op Ibiza!

Ushuaia Ibiza voor het ultieme feestgevoel

Bestaat uw ideale vakantie uit zon, zee en veel feesten? Dan is Ushuaia Ibiza een uitstekende keuze. Dit is een van de beroemdste designhotels op Ibiza. Het hotel ligt direct aan het fantastische zandstrand van Playa d’en Bossa. Ushuaia Ibiza staat voor hip en modern. De kamers zijn zeer strak ingericht en overal in het hotel vindt u prachtige decoratie terug, zoals fleurige bloemen. Aan het zwembad vinden de beste feesten plaats met wereldberoemde DJ’s, de beste danseressen en waanzinnige lichtshows. Bij de keuze voor een kamer aan het zwembad is het zelfs mogelijk om het feest mee te maken vanaf het balkon!

Ushuaia Ibiza Hotel

Sir Joan Hotel Ibiza: een rustige oase in het drukke nachtleven

Wilt u tijdens uw verblijf in een van de designhotels op Ibiza genieten van rust te midden van het feestgedruis? Kies dan voor het Sir Joan Hotel Ibiza. Dit hotel bevindt zich midden in het drukke nachtleven van Ibiza stad. Bovendien ligt het strand Talamanca beach op een kleine afstand. Dankzij het rustige interieur en de retreat die slechts voor leden toegankelijk is, kunt u volledig ontspannen tijdens uw verblijf in het hotel. Het hotel beschikt over een schitterende bar, een Aziatisch restaurant en een burger restaurant. Dit hotel biedt een welkome rust na een nacht in het spannende uitgaansleven van Ibiza.

Designhotels op Ibiza - Sir Joan Hotel Ibiza

Ontdek het binnenland van Ibiza in hotel La Granja Ibiza

Wilt u tijdens uw vakantie volledig back-to-basic gaan om te ontspannen? Keer dan naar het binnenland van Ibiza om hotel La Granja Ibiza te bezoeken. Dit designhotel bevindt zich in een zestiende eeuwse finca temidden van het platteland. Hier kunt u volledig tot rust komen tijdens een yoga sessie, een slow-food workshop of een volle maan-ritueel. De kamers zijn sober maar stijlvol ingericht. Door het gebruik van natuurlijke materialen voelt het hotel sfeervol en knus aan. Bovendien bevindt het hotel zich op slechts 25 minuten van de luchthaven van Ibiza en 15 minuten van Ibiza stad. Voor welk hotel u ook kiest, u beleeft gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

Designhotels op Ibiza - La Granja Ibiza

Geen reacties

Laat een reactie achter