Top 4 trendy skihotels

Hotel Zehro Featured

Het wintersportseizoen is weer van start gegaan. Bindt u dit jaar ook de latten onder? Dan moet u dit artikel zeker even lezen! Trendy Hotels heeft namelijk speciaal voor u een top 4 van de meest trendy skihotels samengesteld.


1. Hotel Zhero

Hotel Zhero is de eerste in het rijtje van trendy skihotels. Dit hotel is gelegen in het Oostenrijkse Kappl. Zhero Hotel en het Kappl skigebied zijn een perfecte combinatie: de gevarieerde omgeving verandert uw vrije tijd in pure gelukzaligheid en een verblijf in het hotel is een groot avontuur met de ruime spa, het BBQ-restaurant en de glamoureuze Minotti lounge en bar met open haard.

De sfeer die bij Zhero Hotel heerst, kan worden omschreven als ‘speciaal’. Dit komt onder meer door de unieke synergie van architectuur en interieur design. Als gast kunt u kiezen tussen tien verschillende soorten kamers, die allemaal voldoen aan de hoogste ontwerp eisen en zijn ingericht met hoogwaardige, lokale materialen. Zoals hout, steen en glas. Alle kamers zijn erg ruim en bieden u  alles wat u nodig heeft om u helemaal thuis voelen.

Hotelkamer Zhero Boek Nu Online


2. Copperhill Mountain Lodge

Op de top van de Zweedse Mount Förberget, meer dan 730 meter boven de zeespiegel, ligt de nummer twee van de trendy skihotels. In Copperhill Mountain Lodge kunnen gasten genieten van het uitzicht op de Jämtland bergen door de grote ramen. In het zomerseizoen kunt u genieten van de frisse lucht in de Scandinavische wildernis en de spectaculaire heldere nachten. In de winter wordt de omgeving omgetoverd in het bekende alpine ski-gebied.

Het interieur van Copperhill Mountain Lodge is ontworpen door meesterarchitect Peter Bohlin, bekend om zijn werk aan de iconische Apple-winkels. Bohlin is er in geslaagd om van de 112 kamers in het hotel een comfortabel en uitnodigend ensemble te maken, door het gebruik van aardetinten. De kamers zijn tussen de 22-700 vierkante meter en bieden allen uitzicht op de omliggende bossen of de bergen. Kortom: de Copperhill Mountain Lodge is een juweeltje in de besneeuwde bergen van Zweden!

Copperhill Mountain Lodge Online Bespreken


3. Le Val Thorens

Derde in het rijtje van trendy skihotels is Le Val Thorens, gelegen in de Franse alpen. Dit hotel is populair door de ideale locatie en warme gastvrijheid. Het plafond van hout en balken wordt gecombineerd met zowel vintage als eigentijds meubilair. De originele houten en betonnen gevel van Le Val Thorens werd opnieuw geschilderd in de harmonieuze en warme tinten van taupe en grijs. De 83 kamers zijn ingericht met eigentijdse kleuren. Daarnaast biedt het hotel een spa, sauna, Turks bad en een groot overdekt zwembad.

Le Val Thorens Reserveer Nu Online


4. The Omnia

De top 4 van trendy skihotels wordt afgesloten door The Omnia. Dit hotel ligt in de Zwitserse Alpen, hoog boven de met sneeuw bedekte daken van Zermatt. The Omnia is een kruising van continentale invloed en Amerikaanse modernisme. Oer-elementen komen samen als een harmonieus geheel. Zoals zwarte, eivormige kachels, schaduwen van donker graniet en op maat gemaakte meubels met een accent van witte eiken. De 30 individuele kamers en suites bestaan allen uit meubels die door lokale meubelmakers zijn gemaakt!

The Omnia Online Reserveren

Lees ook:

Geen reacties

Laat een reactie achter