Soho House Amsterdam, creatief en exclusief voor leden

Soho-House-Amsterdam-Bedroom

Soho House Amsterdam: De plek voor creatievelingen

Het Soho House Amsterdam was oorspronkelijk een plek waar studenten in de collegezalen zaten, maar inmiddels is het omgetoverd tot een plek waar men kan uitrusten, sporten, dineren, zwemmen en werken. New York, Londen, Los Angeles en Berlijn waren eerder, maar nu heeft ook Amsterdam zijn eigen vestiging van het Soho House. Op 30 juli opende het hotel officieel zijn deuren. Het is de 21ste vestiging van de hotelketen nadat de creatieve, exclusieve club in 1995 in Londen werd opgezet. Soho House Amsterdam is een plek waar mensen uit de creatieve industrie bij elkaar kunnen komen om ideeën uit te wisselen, maar daarnaast ook kunnen werken, sporten ontspannen.

Wat kan je verwachten van Soho House?

Om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten in het hotel moet je lid zijn. Camera’s zijn niet toegestaan en uitgebreid telefoneren wordt ook niet gewaardeerd. Het jaren 30′ pand in de Spuistraat is omgetoverd van school tot designer-walhalla. In de speciale filmkamer kun je verschillende films zien die niet in een normale bioscoop te zien zullen zijn. Daarnaast kun je trainen in een uitgebreide fitnessruimte met uitzicht over de Amsterdamse grachten. Het dakterras van het hotel biedt een geweldig uitzicht over de stad, maar de mogelijkheid om een duik te nemen in het zwembad is er ook. Vervolgens op een ligstoel genieten van een cocktail behoort ook tot de mogelijkheden. Op de vijfde verdieping bevinden zich verschillende geschikte werkplekken en er is tevens een bibliotheek.

Soho-House-Amsterdam-Rooftop

 

De kamers van Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam kent 79 kamers, verdeeld over drie verdiepingen. Elke kamer is uniek en ingericht met vintage stukken en speciaal ontworpen meubels en tapijten voor Soho House. Een groot deel van de kamers hebben een prachtig uitzicht over de grachten van Amsterdam. Soho House kent dus verschillende vestigingen over de hele wereld, maar elk van de huizen heeft dezelfde missie, namelijk een thuis creëeren voor hun leden.

Geen reacties

Laat een reactie achter