Sir Savigny Hotel Berlijn: een symbool van verjonging en reislust

Sir Savigny Hotel Berlijn

In september kon u op onze blog lezen over het Sir Adam hotel in Amsterdam. Deze week besteedt Trendy Hotels aandacht aan een ander lid van de Sir Hotels familie, namelijk Sir Savigny in Berlijn!

De Sir Hotels zijn opgericht door twee Nederlanders: Liran Wizman en Bram Van Der Hoek. Zij zijn ervan overtuigd dat een unieke hotelervaring gecreëerd kan worden door uit te zoeken wat voor soort omgeving en services de gasten prikkelt. Een filosofie die ook de latere Sir Hotels zo uniek maakt.

Het Sir Savigny Hotel Berlijn is een symbool van verjonging, hedonisme en reislust. Sir Savigny zelf is een gecultiveerde, geestige kosmopolitische culinaire gastheer voor lifestyle reizigers, inwoners en buren. De architecten en interieurontwerpers hebben van dit hotel een feest voor de actieve geest gemaakt. De ruimtes op de begane grond zijn wijd open en bestaat uit plekken die intimiteit creëren en nieuwe vriendschappen onder geestverwanten promoten.

Sir Savigny Hotel Berlijn Online Boeken

De 44 kamers en suites van Sir Savigny Hotel Berlijn variëren van 13 vierkante meter tot 30 vierkante meter. Alle kamers beschikken over een badkamer met een regendouche en bieden uitzicht op de binnenplaats van het hotel. Het interieur bestaat uit lokale kunst, vintage tapijten, en op maat gemaakte meubels onder hemels hoge plafonds. De uitnodigende tuin verwelkomt de gedurfde reiziger.

Sir Savigny Hotel Berlijn ligt in Savignyplatz, een gebied in Charlottenburg. Typische oude Berlijnse gebouwen karakteriseren de wijk Art Nouveau, die beroemd is om zijn boekhandels, galeries, grote bioscopen en cafés. In dit gebied wonen veel jonge kunstenaars, ontwerpers en opkomende talenten.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter