Een sneak-preview: Sir Adam Hotel Amsterdam

View Stair Sir Adam

Enige tijd terug schreven wij over de bijzondere A’DAM Toren, die op 14 mei van dit jaar werd geopend. Voor de liefhebbers van dit hotel en van Amsterdam is er goed nieuws: in hetzelfde gebouw als de A’DAM Toren is zoals we eerder lieten weten ook een hotel gevestigd, namelijk het Sir Adam Hotel! Vanaf 16 december verwelkomt Sir Adam haar eerste gasten

Het Sir Adam Hotel is het tweede SIR Hotel in Amsterdam. In 2012 opende Sir Albert Amsterdam haar deuren en dit hotel is inmiddels al twee keer uitgeroepen tot Nederlands’ Leading Boutique Hotel’ door World Travel Awards. Bij beide Sir Hotels is een fictief karakter bedacht. Gasten krijgen tijdens het verblijf de indruk dat ze de ‘sir’ in kwestie persoonlijk kennen en in zijn eigen appartement verblijven. Sir Adam is de perfecte gastheer die zijn gasten centraal laat staan terwijl hij achter de schermen aan de touwtjes trekt. Muziek is voor hem een universele taal die mensen bij elkaar brengt, het thema muziek komt dan ook veelvuldig terug in dit nieuwste Trendy Hotel van Amsterdam.

Sir Albert Hotel Amsterdam

Het Sir Adam Hotel beschikt over 108 kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer heeft op maat gemaakte meubels en bevat uitgezochte werken van lokale kunstenaars. Ook hangen er in alle kamers spiegels met Sir Adams favoriete songteksten. De ruwe betonpilaren en het plafond van het gebouw zijn onaangetast gebleven. Hierdoor wordt de originele staat van de monumentale toren behouden. Het gehele design is gebaseerd op de creatieve & muzikale omgeving waarin Sir Adam zich bevindt.

In het Sir Adam Hotel vindt u tevens The Butcher Social Club. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch, en diner, maar ook voor een midnight snack of een drankje. Deze ruimte beschikt ook over schommelstoelen, loungeplekken, gametafels en een breed terras met uitzicht op het IJ.

Vanaf vrijdag 16 december kunt u overnachten in het Sir Adam Hotel Amsterdam.

View Mezz

Geen reacties

Laat een reactie achter