Sfeervol overnachten bij Nhow Marseille

Nhow Marseille

Nhow Marseille voor toeristen en zakelijke bezoekers

In 1974 werd het eerste hotel gebouwd in Le Roucas-Blanc en enkele incarnaties later kwam Nhow Marseille tot stand. Het hotel is gericht op toeristen en zakelijke bezoekers. Het stadsdeel Le Roucas-Blanc ligt ongeveer vijf kilometer ten oosten langs de kust van Corniche vanuit het stadscentrum. Het gebied combineert residentiële woningen parken en stadsstranden en het centrum ligt op een uur lopen.

Hotel Nhow Marseille

Een prachtig designhotel, gelegen op een heuvel, is een lust voor het oog. Kroonluchters, visvormige kussens, prachtige muurschilderingen en afdrukken van graffiti uit Marseille vullen het hotel. Een liefde voor de kleur geel is niet geheel overbodig, want deze kleur is de dominante tint in Nhow Marseille. Route-instructies binnen het hotel worden geprojecteerd in het licht op het tapijt. Mocht dit voor gasten meer verwarrend zijn dan nuttig, helpt het vriendelijke personeel je graag op weg.

De kamers van Nhow Marseille

De kamers van Nhow Marseille zijn geïnspireerd op de typische strandhutten van Marseille. Het interieur bestaat uit de kleuren zwart, geel en wit. Er is keuze uit standaard- en familiekamers, maar men kan ook overnachten in luxe suites. De meeste kamers beschikken over een balkon met zeezicht, waar je op een mooie zomeravond de zon in de zee ziet zakken.

Nhow Marseille

Eten en drinken bij Nhow Marseille

Het hoofdrestaurant kijkt uit over het zwembad. De chefkok des huizes maakt hoofdzakelijk mediterrane gerechten, zoals inktvis, rundvlees, lamsvlees, tonijn en mul. Tevens bevindt zich in het hotel een skybar, dagelijks geopend tot 2.00 uur. Nhow Marseille is in de gelegenheid om feesten en diners te verzorgen op eiland Degaby. Dit eiland is bereikbaar via een boottocht in de baai van Marseille.

Nhow Marseille Skybar

Faciliteiten bij Nhow Marseille

Bronwater stroomt vanuit de heuvels naar beneden om het enorme zwembad langs de kust van Marseille te vullen. Het zwembad biedt een prachtig uitzicht over de baai van Marseille en is toegankelijk voor alle gasten. Het zwavelhoudende water ruikt niet al te fris, maar het is ontzettend goed voor de huid, dus neem vooral een duik. Daarnaast beschikt het hotel ook over een spa met bubbelbaden en een gratis fitnessruimte. Vlak naast de deur zit de gemeentelijke zeilvereniging van Marseille. Deze vereniging is gastheer voor de Olympische Spelen van 2024. Hier kunt u van alles huren om het water op te gaan.

Overige locaties Nhow

Nhow Marseille is niet het enige Nhow Hotel in Europa. De hotelketen beschikt ook over vestigingen in onder andere Rotterdam, Milaan en Berlijn.

Geen reacties

Laat een reactie achter