Room Mate Gerard Barcelona

Deze week besteden wij een blog aan Room Mate Gerard Barcelona. Wilt u ontdekken hoe het voelt om te verblijven in een stijlvol boetiekhotel in het hart van deze stad? Lees dan snel verder!

Bij Room Mate Hotels weten ze dat de beste manier van reizen het bezoeken van vrienden is. Deze hotelketen wil dan ook dat je in elke uithoek nieuwe vrienden ontmoet die allemaal iets met elkaar gemeen hebben: ze zijn net zo uniek als jij. Sinds kort is er weer een nieuw hotel bijgekomen: Gerard, een beroemde Catalaanse architect, beschermend, methodisch, trouw.

Room Mate Gerard Barcelona is gevestigd in een gebouw met een traditionele binnenplaats en gevel met balkons. Het werd volledig gerenoveerd in 2016. Jaime Beriestain, een prestigieuze binnenhuisarchitect, heeft een spannend design en architectuur ontworpen, gericht op mooie materialen en door hem beschreven als ‘verfijnd en warm’. Het design bestaat uit hoogwaardig materiaal, comfort en licht, en hotel biedt een elegante, geraffineerde en warme inrichting in elk van de 66 kamers.

In Room Mate Gerard Barcelona kun je ook de heerlijkste cocktails van de stad bestellen aan de bar.  Daarnaast beschikt het hotel over een fitnessruimte, een ontbijtbuffet dat tot ’s middags geopend is, en een zwembad op het dakterras waar je heerlijk kunt ontspannen!

Room Mate Gerard Barcelona Online Reserveren

Het hotel bevindt zich in het centrum van Barcelona, in de buurt van het Plaça Catalunya en de historische wijk van de stad, de Barrio Gótico. Deze wijk heeft een bijzondere charme, met een aantal verborgen schatten zoals het Palau de la Música, historische middeleeuwse gebouwen, oneindig veel restaurants waar je van de mediterrane gastronomie kan genieten en veel winkels met ambachtelijke producten. Er is van alles te doen in deze stad!

Geen reacties

Laat een reactie achter