Room Mate Bruno Rotterdam, waar de scheepvaart tot leven komt

Room-Mate-Bruno-Hotel-Lobby

De lobby van Room Mate Bruno Rotterdam is de eyecatcher van dit boutique hotel. Volgens ontwerpster Teresa Sapey is dit hét interieurgeheim van het pas geopende hotel. De lobby is omgetoverd tot een bevroren tuin. Hiermee wilde Sapey natuurverschijnselen zoals ijs, sneeuw, de zee en de lucht samenbrengen door gebruik te maken van blauwe en oranje kleuren, met als pronkstuk een feloranje boom middenin de lobby. Het nieuwe trendy hotel is onderdeel van de Spaanse keten Room Mate Hotels die vestigingen over de hele wereld hebben. Room Mate Bruno Rotterdam is gevestigd in de stadshaven, waar onlangs ook de Foodhallen hun deuren openden.

De Spaanse zon

In de hippe buurt, ook wel Manhattan aan de Maas genoemd, ligt het voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Nu omgetoverd tot het nieuwe Room Mate Hotel. Elke verdieping vertelt zijn eigen verhaal door middel van een uniek kleurenpalet. Het marine karakter van Rotterdam is gecombineerd met de kleuren van de Spaanse zon. Naast de 217 spectaculaire kamers beschikt het hotel ook over een restaurant, waar tot 12 uur ’s ochtends ontbijt wordt geserveerd, een loungebar voor de heerlijkste cocktails en verschillende vergaderzalen. Het interieur is met liefde en zorg ontworpen door Teresa Sapey, waarbij de zeevaart als inspiratie heeft gediend. Navigatiekaarten en kaarten met sterrenbeelden gebruikt door zeelui komen in het ontwerp terug.

Room-Mate-Bruno-Hotel-Rotterdam

Bruno, de knappe, energieke scheepskapitein

Maak tijdens uw verblijf kennis met Bruno. Een knappe, energieke en avontuurlijke scheepskapitein die de hele wereld over heeft gereisd. Een les die hij tijdens deze reis heeft geleerd, is dat het belangrijk is om in elke haven een vriend te hebben. Bruno zal er alles aan doen om het u zo comfortabel mogelijk te maken in zijn geliefde Rotterdam. Hij neemt u mee door de stad die gekenmerkt wordt door haar haven vol historie. Geniet van de Wilhelminapier in het oude havengebied van Rotterdam. Kijk uw ogen uit bij gebouwen van gerenommeerde architecten als Rem Kolhaas, Norman Foster en Renzo Piano.

Geen reacties

Laat een reactie achter