Q-Factory Hotel Amsterdam is het ideale hotel voor een hippe stedentrip!

Q-Factory Hotel Amsterdam

Q-Factory Hotel Amsterdam is het ideale hotel voor een hippe stedentrip!

Bent u op zoek naar een bijzondere hotspot om te overnachten tijdens een stedentrip in Amsterdam? Bezoek dan Q-Factory Hotel Amsterdam. Het gloednieuwe hotel is een geweldige keuze voor de muziekliefhebber. De kamers van het hotel in Amsterdam bevinden zich op de derde verdieping van de Q-Factory. In de Q-Factory zijn concertzalen, een café, oefenruimtes en unieke creative spaces. Dit zorgt voor een bijzondere vibe in het hotel. Een smeltkroes van muzikanten, artiesten, toeristen en locals komt graag langs in de Q-Factory voor een optreden of een drankje in het café. Deze bruisende sfeer zorgt ervoor dat u zich geen moment verveelt in Q-Factory Hotel Amsterdam!

Hele toffe hotelkamers in Q-Factory Hotel Amsterdam

Het muzikale Q-Factory Hotel Amsterdam beschikt over vier soorten hotelkamers. Zo is er The Backstage, The Balcony, The Studio en The Artist. Iedere kamer heeft een unieke decoratie en inrichting. Uiteraard beschikken alle hotelkamers over de standaarduitrusting die u van een hotel mag verwachten, zoals gratis wifi, een minibar, een kluis, een tv en een douche. De hotelkamers zijn verzorgd en knus ingericht. Veel van het meubilair is gerecycled, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Het Q-Factory Hotel voelt industrieel en stoer aan dankzij het gebruik van hout, beton en staal.

Q-Factory Hotel Amsterdam

Ideale uitvalsbasis om Amsterdam te verkennen

Het Q-Factory Hotel ligt op een uitstekende plek om de stad te verkennen. Het muziekhotel ligt in het hart van Amsterdam Oost. De NS-stations Amstel en Muiderpoort liggen om de hoek. Bovendien kunt u de auto gemakkelijk parkeren onder het hotel in de grote Q-Park parkeergarage. Als u de stad uitgebreid wilt verkennen, kan dit met de Van Moof fietsen die het Q-Factory Hotel verhuurt. Zo kunt u fietsen naar het Nationale Opera en Ballet of theater Carré. Deze bevinden zich op zo’n 2 km afstand vanaf het Q-Factory Hotel. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Schiphol. De luchthaven ligt op zo’n 13 km afstand van het hotel.

Q-Factory Hotel Amsterdam

Reserveer nu uw hotelkamer bij het Q-Factory Hotel

Kunt u niet wachten om een geweldige tijd in Amsterdam te beleven? Reserveer dan nu uw hippe en trendy hotelkamer in het Q-Factory Hotel. Tijdens uw verblijf kan het zomaar gebeuren dat u zich zo vermaakt, dat u de rest van de stad niet meer ziet. Een goede reden om nog eens terug te komen!

Geen reacties

Laat een reactie achter