Pier 7 Vlissingen: Het ultieme slapen op het strand

Pier 7 Vlissingen Beachrooms

Sinds april 2018 is Nederland een strandpaviljoen rijker, Pier 7 Vlissingen. Eigenaren en broers Niek, Valentijn en Jelle Damen zijn de motor achter strandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen. Het paviljoen bestaat uit een restaurant, een wijnbar, 7 luxe kamers en een groot terras. De gebroeders Damen wilden Pier 7 dienst laten doen als plek waar men kan overnachten, maar ook als plek waar men kan eten na een strandbezoek.

De kamers van Pier 7 Vlissingen

De kamers, ofwel beachrooms, van Pier 7 Vlissingen bevatten lichte en sfeervolle kleuren. Mintgroene vloeren en onbewogen wittinten worden omarmd door de houten details in de kamers. Tevens zijn de beachrooms voorzien van de nieuwste technologie. Zowel het inchecken als het openen van uw kamerdeur is mogelijk met uw smartphone. Tevens kunt u zelf de verlichting en de geluidsinstallatie bedienen, opnieuw met uw mobiele telefoon.

Pier 7 Vlissingen

Eten en Drinken bij Pier 7 Vlissingen

De gebroeders Damen zijn begin april bewust van start gegaan met een kleine menukaart die zij vanaf nu steeds verder gaan uitbreiden. De kaart bevat welbekende gerechten, zoals een broodje carpaccio, biefstuk of kipsaté. In het restaurant wordt u gegroet door het ultieme strandgevoel dat gecreëerd wordt door golvende wanden, afgewerkt met echt zand. Daarnaast bieden ze bij Pier 7 verschillende BBQ pakketten aan voor groepen vanaf 25 personen. De pakketten bieden voor ieder wat wils en kunnen afgestemd worden op dieetwensen of allergieën. Mocht u iets te vieren hebben met vrienden of familie, dan biedt Pier 7 Vlissingen ook volop mogelijkheden. Een groot feest, een Beach BBQ of een privé diner, niets is het team van Pier 7 Vlissingen te gek.

Genieten van het strand en de ondergaande zon

Vanaf uw eigen terras kunt u genieten van een kopje koffie, een goed boek, het geluid van de zee en het aanzicht van de ondergaande zon. De verschillende type kamers maken het strandpaviljoen geschikt voor zowel een romantisch weekend weg als voor een familievakantie met kinderen. Een wandeling door de duinen, een duik in de zee of een potje beachvolleybal, de omgeving draagt bij aan uw ultieme zomergevoel. Het jonge en ambitieuze team van Pier 7 Vlissingen doet hier graag nog een schepje bovenop en staat daarom dagelijks met liefde en enthousiasme voor u klaar.

Pier 7 Vlissingen

Geen reacties

Laat een reactie achter