Nobis Hotel Stockholm: Scandinavische luxe

Nobis Hotel Stockholm

Middenin het centrum van de Zweedse hoofdstad Stockholm ligt het Nobis Hotel. Dit designhotel is gevestigd op het Normalmstorg-plein in twee 19e-eeuwse gerenoveerde gebouwen. Het Normalmstorg-plein ligt in het midden van de stad, waardoor alle belangrijke bezienswaardigheden en winkels met de voet bereikt kunnen worden.

Architectuur

De twee 19e-eeuwse gebouwen zijn gerenoveerd tot één luxehotel. De architectuur is ontworpen door het designstudio Claesson Koivisto Rune. Dit architecten trio is verantwoordelijk voor zowel het gebouw als de inrichting ervan. Het trendy hotel straalt luxe en elegantie uit, waarbij de lounge de eyecatcher van het hotel is. De witte muren stralen rust uit, maar in het midden van de lounge staan vier kleurrijke  lounge plekken, opgesteld als huiskamers, maar allemaal anders gemeubileerd. Door het indrukwekkend hoge plafond van de lounge wordt er veel licht gecreëerd in de ruimte. De rest van het hotel is zo ingericht dat het rust en harmonie uitstraalt. Zo ook de suites, die zijn ingericht met rustige kleuren en tijdloze meubels. Er is vooral gekozen voor hoge kwaliteit natuurmaterialen zoals hout, steen, wol, en marmer.Nobis Hotel Stockholm Lounge

Eten in Nobis Hotel Stockholm

Het Nobis Hotel Stockholm beschikt over een restaurant, bistro en The Gold Bar. Voor een luxe diner hoeft u de deur niet uit. Noi, het restaurant van het hotel, serveert gerechten met Europese invloeden. Het restaurant is ontworpen door Wingardhs architecten. Bistro Nobis, ook wel Bino genoemd, serveert traditionele, rustieke Italiaanse gerechten. The Gold Bar is perfect voor als u op zoek bent naar een heerlijke cocktail. De specialiteit van deze gouden bar is de strawberry basil smash. Ook kunt u hier andere innovatieve cocktails proberen. De bar wordt versierd met gouden spiegels, die de naam van de bar eer aan doen.

Bent u op zoek naar luxe in het Venetië van het noorden? Dan is het Nobis Hotel Stockholm de moeite waard om te bezoeken. De mooie architectuur maakt het een omgeving waar tot rust gekomen kan worden tussen de luxe. Met de mooiste bezienswaardigheden, leukste winkels en de fijnste restaurants in de buurt heeft het Nobis Hotel ook nog eens de perfecte locatie voor uw verblijf in Stockholm.

Geen reacties

Laat een reactie achter