Nhow Amsterdam: De nieuwe sociale, multiculturele hotspot opent in 2020

Nhow Amsterdam Lobby

Nhow Amsterdam Rai zal in 2020 haar deuren openen. Het hotel biedt een unieke samenhang van kunst, design, gastronomie en culturele expressies. Nhow Amsterdam wordt de nieuwe sociale en multiculturele hotspot voor toeristen, zakenreizigers en Amsterdammers. De 650 verschillende kamers zijn verdeeld over 21 verdiepingen in een gebouw van ruim 90 meter hoog. Hiermee wordt Nhow Amsterdam het grootste nieuwbouw hotel binnen de Benelux. Het Amsterdamse hotel is er één binnen het merk ‘Nhow’. Dit merk bestaat uit diverse lifestyle hotels met ieder een uitzonderlijk design.
Nhow Amsterdam Hotel

Het interieur van Nhow Amsterdam

De kamers van Nhow Amsterdam zijn geïnspireerd op de zes windrichtingen waarnaar de hoeken van het hotel wijzen, namelijk zuid, oost, noord, zuidwest, zuidoost en noordwest. Thema’s uit de Gouden Eeuw aangevuld door internationale symbolen, zoals mandala’s uit India en kersenbloem uit Japan, zijn duidelijk zichtbaar in de verschillende kamers van Nhow Amsterdam. Het hotel is gericht op reizigers die willen overnachten in een hotel dat anders is dan anders. Het moet een thuisbasis vormen voor organisatoren, exposanten en bezoekers van nationale en internationale evenementen.

Uitbreiding van het ‘Nhow-merk’

Naast eerder geopende vestigingen in Berlijn, Milaan en Rotterdam, is nu dus ook Amsterdam aan de beurt. Het Nhow Berlin Hotel ligt aan de Spree in de hippe wijk tussen Friedrichshain en Kreuzberg. Bars, restaurants, café’s, winkels en clubs liggen op loofafstand. Nhow Berlin is het eerst Europese hotel dat gewijd is aan muziek. Nhow Milano ligt in het centrum van de Via Tortona. Dit is de perfecte plek voor een ontdekkingstocht door het Design District van Milaan. Nhow Rotterdam is gelegen aan het water op de Wilhelminapier. Het strakke, nieuwe hotel is gevestigd in een modern gebied dat bekendstaat als ‘Manhattan aan de Maas’. Nhow Amsterdam zal in 2020 worden geopend. In 2019 zullen twee vestigingen in London en Brussel haar deuren alvast openen. Voor het jaar 2021 staat ook het 2e hotel in Duitsland op de planning, namelijk in Frankfurt. Daarnaast staan er nog hotels gepland voor de steden Rome, Santiago, de Chile en Lima.

Geen reacties

Laat een reactie achter