Luxueus genieten bij hotel The Hoxton Paris

The Hoxton Paris

Hip, trendy, stijlvol en buitengewoon comfortabel, dat is hoe je hotel The Hoxton Paris kan omschrijven. Na Londen en Amsterdam is nu modestad Parijs aan de beurt. Het hotel is gevestigd in het 2e arrondissement aan de Rue du Sentier, een geschikte plek voor iemand met interesse in architectuur, mode en geschiedenis. The Hoxton Paris is het grootste Hoxton hotel in de serie tot nu toe.

The Hoxton Paris

The Hoxton Paris bestaat uit drie gebouwen, waarvan het oudste deel midden tussen twee sfeervolle binnenplaatsen staat. Het hotel kent 172 stijlvolle en comfortabele kamers in 4 verschillende maten, een moderne Franse brasserie, een prachtige bar met heerlijke cocktails, een dubbele lobby en een sfeervolle vergader- en evenementenruimte. Het hotel heeft 15 trappen, waarvan 2 wenteltrappen van beide meer dan 300 jaar oud.

De historisch getinte kamers

De kamers in het hotel vloeien uit over 5 verdiepingen en kennen een mooie, stijlvolle en comfortabele inrichting. De historische aspecten van het gebouw worden in de kamers benadrukt door middel van kroonlijsten, lambrisering en eikenhouten vloeren. De eigentijdse muren en laminaten houden de kamers up to date met deze eeuw. Elke kamer in het hotel omarmt een prachtig uitzicht, een gezellig terras of een chique design. Verder zijn alle kamers voorzien van gratis wi-fi, een minikoelkast die gevuld kan worden tegen supermarktprijzen en een uur gratis bellen naar elke mogelijke plek op de wereld.

The Hoxton Paris Kamers

The Hoxton Paris Restaurant

Het sfeervolle restaurant Rivié kent een eenvoudig en seizoensgebonden menu. De menukaart wordt gevuld met door de Franse keuken geïnspireerde gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Het menu is beschikbaar op verschillende plaatsen in het hotel en wordt de gehele dag geserveerd vanaf 07.00 uur.

De luxe oase van The Hoxton paris

Het bijzondere van The Hoxton Paris is dat het hotel een luxe oase vormt in een niet erg opwindende buurt. Dit zal ongetwijfeld snel veranderen wanneer Parijzenaren en Engelsen – die het hotel uit Londen kennen- het hotel weten te vinden. The Hoxton Paris is een uitstekende plek voor een zakelijke overnachting in een modieus jasje.

The Hoxton Paris Kamers

Geen reacties

Laat een reactie achter