Hotel Viu Milaan: spectaculair, gedurfd en tijdloos!

Al eerder kon u op ons blog over de top 4 trendy designhotels in Milaan lezen. Deze week besteden wij aandacht aan Hotel Viu Milaan. Dit hotel is zo bijzonder, dat wij er graag een hele blog aan wijden. Bent u bereid om uzelf onder te dompelen in een wereld die al uw zintuigen uitdaagt? Lees dan snel verder!

Hotel Viu Milaan is gevestigd in een gedurfd gebouw, spectaculair omlijst met levendig groen. Het hotel ligt in de binnenstad van Milaan, op 10 minuten loopafstand van het plein Piazza Gae Aulenti en de modieuze Corso Como-wijk.

Hotel Viu Milaan Online Boeken

De 124 kamers en suites variëren tussen de 26 en 110 vierkante meter, met elk een marmeren badkamer. Alle moderne kamers zijn ingericht door de beroemde ontwerper Nicola Gallizia. Het interieur is zowel rustgevend als verrassend dankzij gemengde kleuren en texturen. De eikenhouten vloeren en het donkere hout in de kamers contrasteren perfect met de lichte kleuren en stoffen. De nadruk ligt dan ook op het tijdloze design en meubilair van het hotel.

Hotel Viu Milaan Online Reserveren

Daarnaast is Hotel Viu Milaan het enige hotel in de stad met een buitenzwembad op het dak, hetgeen een prachtig 360- graden uitzicht geeft over de skyline van de stad. Kortom: de perfecte setting voor een duik, voor het ontbijt, of voor een drankje in de avond!

Het hotel telt 5 sterren en het gebouw bestaat uit milieuvriendelijke materialen. In het restaurant worden streekgerechten en internationale specialiteiten geserveerd, die allemaal zijn bereid door de eigen chef-kok, bekroond met een Michelin-ster. Bovendien onderscheidt Hotel Viu Milaan zich ook door de spectaculaire verticale tuin en de gevel met glazen ramen van de vloer tot aan het plafond. Hierdoor kan het interieur baden in het licht.

Lees ook:

Geen reacties

Laat een reactie achter