Hotel The Toren Amsterdam uitgeroepen tot het beste City Boutique Hotel van de Wereld

Boutique Hotel The Toren aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam is op 1 november jl., volledig terecht, uitgeroepen tot Best City Boutique Hotel van de wereld. De uitreiking vond plaats in het eveneens bijzondere Boutique Hotel The Hempel in Londen. Sinds 2011 worden jaarlijks de Boutique Hotel Awards uitgereikt in Londen. De organisatie achter de Boutique Hotel Awards streeft ernaar om bijzondere, kleinschalige hotels te belonen voor hun unieke karakter en voor de voortreffelijke service en faciliteiten die zij gasten dagelijks bieden. Boutique Hotel Awards probeert tegenwicht te bieden in een wereld van verregaande globalisering van merken in het algemeen en hotelketens in het bijzonder.

Best City Boutique Hotel The Toren Amsterdam

Boutique Hotel The Toren won in de spannende finale van 4 andere City Boutique Hotels te weten: Tigerlily Hotel in Edinburgh, The Arch in Londen, Lydmar Hotel in Stockholm en Hotel Hansar in Bangkok.

De Jury van de Boutique Hotel Awards liet weten dat Hotel The Toren op de jury een diepe indruk heeft achtergelaten als het gaat om de kennis van de stad Amsterdam die medewerkers met hun gasten delen, de techniek die het management gebruikt om hun medewerkers te trainen en de unieke manier waarop in Hotel The Toren met licht wordt gespeeld.

De jury van de Boutique Hotel Awards ontving ruim 300 nominaties uit 35 landen en heeft, naast de categorie Best City Boutique Hotel, prijzen uitgereikt in de categorieën Best Dining Boutique Hotel, Best Honeymoon Boutique Hotel, Best Design Boutique Hotel, Best Classic Boutique Hotel en Best Beach Boutique Hotel.

Best City Boutique Hotel The Toren Amsterdam

Thijs Buijs, founder van Trendy Hotels, vindt het een enorme erkenning voor Boutique Hotel The Toren dat zij dit jaar de Best City Boutique Hotel Award hebben gewonnen.: “Hotel The Toren biedt haar gasten absoluut een ongekende ervaring aan de Amsterdamse grachtengordel. Het unieke en individuele design van het hotel en haar kamers, de voortreffelijke faciliteiten en het feit dat je er als gast van begin tot het einde van je verblijf in de watten wordt gelegd zorgen ervoor dat je een verblijf in Hotel The Toren niet snel doet vergeten.”

Lees meer over Best City Boutique Hotel The Toren in Amsterdam.

Geen reacties

Laat een reactie achter