Hotel Kazerne Eindhoven: Een unieke ervaring

Hotel Kazerne Eindhoven Suites

Hotel Kazerne Eindhoven

Eindhoven bezit een unieke ervaring van design en gastvrijheid. Gevestigd in voormalige militaire kazernes bevindt zich Hotel Kazerne Eindhoven. Het hotel telt 8 luxekamers en suites en een 2500-vierkante-meter tentoonstellingsruimte. De tentoonstelling verandert om de vier maanden. Gasten komen terecht in een omgeving waar ze kunnen eten, drinken, slapen en ontmoeten; en dat alles omringd door recente werken van wereldklasse.

De uitstraling van het hotel

Hotel Kazerne Eindhoven biedt een inspirerende en sfeervolle setting, waar ontwerpers en liefhebbers van kunst, ontwerpen en technologie bij elkaar kunnen komen. Bij Kazerne kunnen gasten genieten van een heerlijk diner om vervolgens bij te kletsen in de levendige bar van het hotel. Zowel de bar als het restaurant heeft een open keuken ter stimulering van de interactie met de gasten. Hotel Kazerne Eindhoven is een hotel waar gasten 24/7 in de watten worden gelegd.

De kamers van Hotel Kazerne Eindhoven

De kamers variëren van gezellig en knus tot groot en luxe. Ze bieden een prachtig uitzicht over de stad of over de binnenplaats. Veel suites hebben een vrijstaande, ruime badkuip, een woonkamer, een kleine keuken en een eethoek. De grootste kamer biedt een complete keuken, waardoor de hotelkamer dienst doet als een groot appartement.

Hotel Kazerne Eindhoven

Design van het hotel

De zes gebouwen van het Kazerne complex doen dienst als functionele ruimtes, vanwege een uitmuntend gebruik van glas, steen en staal. Geïnspireerd door design uit het verleden en de toekomst, biedt Hotel Kazerne drie verschillende looks: industrieel, Nederlands en sociaal. De nadruk ligt per look op het vormen van een brug tussen kunst en design.

De locatie

Het hotel is gelegen in de buurt van De Bergen. De Bergen is een van de oudste wijken in Eindhoven. Het is te herkennen aan opvallende gebouwen en straten die zijn ontkomen aan vernietiging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hotel Kazerne is omringd door gezellige straten met cafés, restaurants, boekwinkels, modewinkels en bars. Het hotel ligt ook dichtbij het gebied van Strijp-S dat bekend staat om de leuke winkels en trendy restaurants.

Geen reacties

Laat een reactie achter