Hotel Déclic Parijs maakt uw verblijf onvergetelijk!

hotel-declic-parijs-online-reserveren1

Wilt u graag in de huid kruipen van een filmster, een paparazzifotograaf zijn of gewoon poseren met uw geliefde? In Hotel Déclic kan het allemaal! Dit bijzondere hotel maakt het mogelijk om uw verblijf om en nabij de lens op elk gewenst moment vast te leggen.

Hotel Déclic wordt in januari 2016 geopend in de levendige wijk Montmartre in Parijs. Het hotel nodigt u uit om uw bezoek te personaliseren en uit te groeien tot de belangrijkste speler van uw eigen reis. Het personeel van de ‘studio’ staat bovendien volledig tot de beschikking om van uw verblijf een onvergetelijke herinnering te maken.

Hotel Déclic

Hotel Déclic is onderdeel van de Maranatha Group, die is opgericht in 2000. The Five Hotel Parijs en Seven Hotel Parijs maken ook onderdeel uit van deze hotelgroep. De Maranatha Group focust zich op hotels in Parijs en Zuid-Frankrijk die zich onderscheiden van andere hotels door de architectonische stijl.

De inrichting van de kamers zorgt ervoor dat u uzelf in een echte fotostudio waant. In de kamers ‘Reflex’, ‘Black & White’ en Sterren Jagers’ wordt gespeeld met de lichten en de zoom. Laat uzelf vastleggen en meevoeren door de magie van dit unieke hotel!

Ontdek de 27 kamers en suites, die de geschiedenis van de fotografie en nieuwe technologieën combineert. De prijzen voor standaardkamer beginnen bij €129,-. Een suite inclusief ontbijt wordt aangeboden vanaf €299,-.

Boek Hotel Déclic Parijs nu online

Geen reacties

Laat een reactie achter