Fifty House Hotel: Verrassend 5 Sterren Hotel in Milaan

Fifty House Hotel Milaan Restaurant

Het Fifty House Hotel, de naam te danken aan de 50 kamers die het hotel biedt, is een 5 sterren hotel midden in het centrum van Milaan. Het hotel heeft een mooie, donkere inrichting die veel luxe uitstraalt. Moderne meubels worden gecombineerd met rijke ornamenten en materialen. Dit trendy hotel is prachtig en luxueus. Het Fifty House Hotel ligt in de modewijk van Milaan; de perfecte uitvalsbasis om de rest van de stad te verkennen

Luxe inrichting

Het historische gebouw in het centrum van Milaan is in een ver verleden een kostschool geweest en is nu compleet gerenoveerd en heringericht. Bij binnenkomst is de lobby meteen de eyecatcher van het hotel. Het voelt niet alsof je een hotel binnenstapt, maar eerder als thuiskomen. De inrichting geeft een warm gevoel door de eikenhouten vloeren en de donkere leisteen.

Fifty House Hotel Milaan Bedroom

Fifty House Hotel; een plek vol kunst

In het designhotel hangt veel kunst, wat zowel terug te zien is in de kamers als in de gemeenschappelijke ruimtes. Van de American bar tot aan de lounge en de Breakfast room hangen er schilderijen die de muren meer levendigheid geven. Daarnaast creëren de rijke kleuren van het interieur een warm gevoel. Maak gebruik van de ontbijt roomservice, ga ontbijten in de ontbijtzaal of in de zomer zelfs in de tuin van de binnenplaats. Genoeg keuze om uw ontbijt te nuttigen. De binnenplaats wordt gevuld met bloemen en in de zomer is het de ideale plek om van de zon te genieten en tot rust te komen.

Dineren bij restaurant Kowa

Het restaurant van het Fifty House Hotel, genaamd Kowa, is ook zeker het bezoeken waard. Het is een plek waar verse Aziatische ingrediënten worden gecombineerd met internationale smaken. De chef en zijn internationale team werken met passie, die jouw beleving in Kowa compleet maken. Elke avond wordt er weer een verfrissend gerecht op tafel gezet om jouw bezoek aan het Fifty House Hotel compleet te maken.

Geen reacties

Laat een reactie achter