Factory Hotel Münster, een geslaagde combinatie van oud en nieuw

Factory Hotel Munster Online Reserveren

Deze week besteedt Trendy Hotels extra veel aandacht aan een wel heel bijzonder Trendy Hotel in Duitsland: Factory Hotel Münster! Dit hotel is zo trendy, dat het niet in woorden is te bevatten. Toch hebben wij een poging gedaan in dit extra lange artikel. Na het lezen bent u volledig op de hoogte van alle het bijzonders dat u staat te wachten tijdens een weekend- of citybreak in dit bijzondere hotel!

De oude Germaanse Brouwerij in Münster heeft een tweede leven gekregen als Factory Hotel Münster, een verrassende en geslaagde combinatie van oud en nieuw dat de stedelijke buzz met stille sereniteit combineert. David Deilmann heeft in het monumentale brouwerijgebouw nieuw leven geblazen. Het kijkt uit over een ontspannen meer en is omgeven door een levendige combinatie van winkels en restaurants. De moderne vleugel, die middels een passage is verbonden met het brouwerijgebouw, herbergt 128 kamers en 16 luxe suites. De kamers zijn ontworpen met elementen als hout en beton, hetgeen de industriële oorsprong weerspiegelt.

Het design van Factory Hotel Münster
Het doel van de ontwerpers was om de fabriek een nieuw leven, energie en inspirerende designelementen te geven. Op deze manier kon er een dynamische ruimte worden gecreëerd met een rijke geschiedenis, maar zonder verlies van de originele materialen zoals de oude bakstenen. Te midden van de luxe en boeiende plekken in de fabriek, verliest u nooit het gevoel van het industriële verleden dat leefde in de kern van Factory Hotel Münster.

Het interieur bestaat uit donkere houttinten, strakke meubels en eindeloos comfort. De bakstenen en stalen balken van meer dan honderd jaar oud contrasteren met het ruwe beton, hetgeen tevens het kernelement van het nieuwe gebouw is. Op deze wijze blijft de industriële sfeer van het oude gebouw behouden en wordt het gecombineerd met moderne elementen.

Factory Hotel Munster Boek Nu Online

Overnachten in Factory Hotel Münster
De openbare ruimtes van het hotel bevindt zich in het hoofdgebouw van de brouwerij en de kamers in het nieuwe gebouw. Factory Hotel Münster heeft 144 kamers, die zijn onderverdeeld in twee categorieën: standaard kamers die een royale 28 m² met en riante design suites van maar liefst 56m². Alle kamers en suites beschikken over een balkon, een bureau en een ruime badkamer met een douche. Uiteraad ontbreekt satteliet-tv, een kluis voor uw waardevolle spullen en gratis wi-fi niet. De kamers zijn uiterst comfortabel, eenmaal ingechecked wilt u er voor eeuwig blijven.

Factory Hotel Munster Online Bespreken

Eten & Drinken in Factory Hotel Münster
Factory Hotel Münster biedt hotelgasten en inwoners van Münster diverse themarestaurants om uit te kiezen. Bij restaurant EAT kunt u terecht voor een ontbijtbuffet, lunch en diner à la carte gedurende de dag. Het menu bestaat uit de regionale keuken met een eigen licht modern jasje.

In het Spaanse restaurant La Tapia kunt u genieten van frisse, mediterrane gerechten naast een zeer ontspannen glas wijn of een vers getapt biertje. En er staan niet alleen kleine gerechten op het menu: ook vis, zeevruchten, vleesgerechten en paella maken deel uit van de Spaanse keuken.

Bij restaurant MOLE kunt u terecht voor een drankje, om te dineren of om uw vermoeide zeebenen te laten rusten. Hier vindt u de haven die u beschermt tegen de storm van het dagelijks leven. De scheepskok bereid heerlijke gerechten die op de uitgebreide menukaart staan uiteraard geheel vers in de keuken. Dit is de perfecte plaats om uw anker te laten zakken!

Tot slot beschikt dit hotel ook over een bar genaamd TIDE. Dit is een goed gevulde bar met een uitgebreide cocktailkaart. Meer dan 50 cocktails worden vakkundig door het barpersoneel gemixt. Tijdens de cocktailcursussen kunnen liefhebbers kennismaken met de kunst van het mixen.

Factory Hotel Munster Online Boeken

Ontspanning in Factory Hotel Münster
Factory Hotel Münster kan worden gereserveerd voor diverse evenementen. De acht vergaderzalen en de evenementenhal CLOUD kunnen bovendien worden gebruikt voor particuliere feesten en bruiloften, maar ook voor vergaderingen en congressen. Daarnaast kunnen gasten personal training krijgen of gewoon ontspannen in het prachtige off-site fitness center van maar liefst 3000 m2, met zwembad, Finse sauna en stoombad, welke zich tegenover het hotel bevindt.

Factory Hotel Munster

Kortom: Bij een verblijf in Factory Hotel Münster ervaart u dat het hotel uw bestemming is, u hoeft er helemaal niet weg, maar kunt uiteraard wel de leuke stad Münster gaan ontdekken! Wist u dat Münster met auto of ICE-trein maar op 2,5 uur reisafstand van Utrecht ligt?

  • Factory Hotel Munster Online Boeken

Geen reacties

Laat een reactie achter