De meest hippe designhotels in Parijs

De meest hippe designhotels in Parijs

Weinig steden bevatten zoveel schoonheid als Parijs. Na slechts enkele uren reizen bevindt u zich in de meest chique winkelstraten van de stad. Uiteraard wilt u tijdens uw stedentrip overnachten in een van de hippe designhotels in Parijs. In dit artikel hebben wij drie trendy designhotels in Parijs geselecteerd die u echt niet mag missen tijdens een bezoek aan de stad. Een bezoek aan deze Trendy Hotels bezorgt u een onvergetelijke tijd in de stad van de liefde!

Hotel Off Paris Seine

Het Hotel Off Paris Seine is het eerste drijvende hotel in Parijs. Aan de voet van het station Austerlitz bevindt zich een omgebouwde catamaran met een panoramisch uitzicht over de Seine. Bij het drijvende hotel is een dompelbad en een bar aanwezig. Drie dagen per week worden er jazz- en pop-funk themafeesten georganiseerd. In de buurt van het hotel liggen de stations Gare de Lyon en Gare d’Austerlitz, waardoor u zeer veel metro en RER-lijnen tot uw beschikking heeft. Kunt u niet wachten om uw stedentrip naar Parijs te boeken? Reserveer dan nu uw trendy designhotel in Parijs via deze website.

Hotel Off Paris Seine

Hotel Ekta

Eén van de designhotels in Parijs die u niet mag missen is Hotel Ekta. Dit moderne hotel bevindt zich in het achtste arrondissement van de stad en heeft een leuke inrichting met zwarte, witte en gele accenten. Het hotel ligt zeer dichtbij de beroemde Champs Elysées en bij de Arc de Triomphe. U bent slechts 200 meter van de Champs Elysées verwijderd. Uiteraard beschikt het hotel over gratis wifi. Het achtste arrondissement, waarin dit designhotel gelegen is, is ideaal voor toeristen die van romantiek, heerlijk eten en winkelen houden. Er zijn veel populaire merken in de omgeving, zoals Burberry, Cartier, Ralph Lauren en Chanel. Ook ligt Hotel Ekta op slechts 200 meter van het metrostation Georges V (lijn 1). Met deze lijn kunt u gemakkelijk naar het Place de la Concorde en het Louvre reizen.

Designhotels in Parijs - Hotel Ekta

COQ Hotel Parijs

Dat het COQ Hotel Parijs voor kwaliteit gaat (COQ staat voor Community of Quality) moge duidelijk zijn. Van de ontbijtproducten tot aan de fijne bedden, het hotel maakt gebruik van kwaliteitsproducten. Het design van het hotel is zeer fraai met blauwe plafonds, groene muren en heel veel planten. Ook zijn er stellingkasten vol stolpen, apothekersflessen en wereldbollen. De gehele decoratie geeft een fantastische ambiance, waar u zich meteen thuis voelt. Het COQ Hotel Parijs ligt in het dertiende arrondissement waarvandaan vele metrolijnen vertrekken. Het hotel is dus een uitstekende uitvalsbasis om Parijs te ontdekken. Op zo’n twintig minuten van het hotel bevindt zich de bruisende wijk Quartier Latin met winkels en restaurants.

Designhotels in Parijs - COQ Hotel Parijs

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter