De 3 leukste hotels voor Koningsnacht!

hotels koningsnacht

Aanstaande donderdag is het alweer Koningsdag. Niet alleen op de dag zelf wordt de verjaardag van onze koning gevierd, ook de nacht ervoor is er vaak van alles te doen in de grote steden van Nederland. Wij snappen maar al te goed dat je na een avond feesten geen zin meer hebt om nog uren in de trein te zitten. Daarom heeft Trendy Hotels speciaal voor jou de 3 leukste hotels voor Koningsnacht uitgezocht!

Hotel The Toren – Amsterdam
De eerste van de drie hotels voor Koningsnacht is Hotel The Toren. Dit hotel bestaat uit twee 17e-eeuwse monumentale grachtenpanden op de Keizersgracht, op nummer 164 en op nummer 146. De panden zijn slechts enkele stappen van elkaar verwijderd en in beide panden is dezelfde mystieke sfeer voelbaar. De typische kenmerken van de mooie grachtenpanden en de nostalgische sfeer geven dit hotel een authentieke charme.

Het interieurdesign is erg smaakvol en in Hotel The Toren hangt een sfeer van warme betrokkenheid. Dit hotel is ontworpen om te behagen! Binnenhuisarchitect Wim van de Oudeweetering heeft een chique, theatrale, enigszins mystieke uitstraling gecreëerd waar design, warmte en comfort hand in hand gaan. De 38 kamers en suites zijn allen uniek en variëren van klein en smaakvol tot ruim en opwindend mooi.

Hotel The Toren Online Boeken

Hotel Dom – Utrecht
Midden in de Utrechtse binnenstad op enkele meters van de Domkerk staat Hotel Dom, het tweede hotel in het rijtje van de leukste hotels voor Koningsnacht. Hotel Dom is een viersterren Designhotel dat zich bevindt in de schaduw van de Utrechtse Domtoren, midden in het centrum van Utrecht! Het hotel is gevestigd in een historisch 18e-eeuws pand met hoge plafonds. Behalve dat dit hotel dus vlakbij de Dom ligt, staat de naam ook nog ergens anders voor:

Desire: het verlangen naar de mooie dingen in het leven
Opportunities: het zien en creëren van kansen
Modesty: lef hebben om nieuwe dingen uit te proberen maar altijd met een charmante bescheidenheid en zonder enige pretentie.

Het hotel telt 11 luxueuze designsuites die stuk voor stuk uniek zijn ingericht en een eigen uitstraling en sfeer hebben.

Hotel Dom Online Reserveren

Boutique Hotel Lumiere – Eindhoven
Tot slot sluiten we het rijtje van hotels voor Koningsnacht af met Boutique Hotel Lumiere, een stijlvol hotel in het hart van Eindhoven.  Het is een intiem boutique hotel waar je in alle kamers bent omgeven met al het comfort wat je mag verwachten van een luxe stadshotel. De keuze bestaat uit hotelkamers of studio’s. Hotelkamers zijn er in drie uitvoeringen en beschikken allen over bijzonder grote bedden en ruime badkamers.  De studio’s zijn geschikt voor kort of lang verblijf en beschikken alle over een keuken.

De volgende ochtend kun je genieten van een ontbijt in het naburige Romagna, dat een stadsontbijt met verse broodjes serveert!

Boutique Hotel Lumiere Reserveer Nu Online

Geen reacties

Laat een reactie achter