Claris Hotel and Spa Barcelona

Claris Hotel and Spa Barcelona Rooftop

Een omgebouwd 19e eeuws paleis is de plek waar Claris Hotel and Spa zich huisvest. Het grand luxe 5 sterren hotel bevindt zich op de meest centrale plek van de stad: de Passeig de Gracia in de wijk L’Eixample. Binnen een paar minuten staat u al op Las Ramblas of bezoekt u Casa Batllo. Dit trendy hotel beschikt over meer dan 400 kunstwerken waardoor het de status van Specialit Monument heeft. Perfect dus voor als u op zoek bent naar een heel bijzonder verblijf voor uw tijd in Barcelona.

Kunst en architectuur

Claris Hotel and Spa combineert oud met nieuw. Het oude gebouw is uitgebouwd met een verticale extensie van glas en een rooftop pool met uitzicht op de prachtige gebouwen van Barcelona. Daarnaast vindt u deze combinatie van oud en nieuw ook terug in de suites. Handgemaakt meubilair wordt afgewisseld met kunstwerken uit verschillende tijdperken van de Romeinse, Egyptische en Hindoeïstische afkomst. Elke van de 124 kamers heeft een andere uitstraling.  Een ding hebben ze gemeen: alle kamers zijn voorzien van een marmeren badkamer. De King Suite bestaat zelfs uit twee verdiepingen en heeft een woonkamer en sauna.

Claris Hotel and Spa Barcelona

De restaurants van Claris Hotel and Spa

Het vijfsterren designhotel is de basis voor de eerste dim sum club in Barcelona, genaamd Mr. Kao. Klassieke gerechten uit de Chinese keuken worden gecombineerd met Mediterraanse ingrediënten en lokale producten. Dim sum, tapas in Chinese stijl, is de specialiteit van dit restaurant. Toch is Mr. Kao niet het enige restaurant dat te vinden is in dit voormalig 19e eeuws paleis. La Terraza del Claris bevindt zich op het dakterras van het hotel. Een bezoek aan het dakterras maakt het plaatje compleet met een fenomenaal uitzicht over de wijk L’Eixample en de prachtige gebouwen.

Geniet van de Mayan Secret Spa

Na een dag door de prachtige straten van Barcelona te hebben gelopen en uw ogen te hebben uitgekeken bent u wel toe aan ontspanning. Het is helemaal perfect dat Claris óók een spa heeft om een drukke dag mee af te sluiten. In de Mayan Secret Spa kunt u genieten van de sauna, een massage of een van de vele andere behandelingen. Het Claris Hotel and Spa heeft alles in huis om uw verblijf in Barcelona onvergetelijk te maken!

Geen reacties

Laat een reactie achter