Autonomous Travel Hotel: De zelfrijdende hotelsuite

Autonomous Travel Suite

U heeft vast gehoord van een zelfrijdende auto, maar heeft u wel eens nagedacht over een zelfrijdende hotelsuite? De Autonomous Travel Suite, onderdeel van Autonomous Travel Hotel, brengt transport en gastvrijheid samen via een mobiele suite die transport biedt tussen het huis en de bestemming van de reiziger. De compacte hotelkameromgeving is uitgerust met slaap-, werk- en wasfuncties, zodat de gasten zo productief mogelijk kunnen zijn tijdens hun reis. The Autonomous Travel Suite van Aatonomous Travel Hotel doet dienst als huurauto en hotelkamer, waardoor de reiziger zowel een nieuwe manier van reizen als een uitgebreide hotelervaring wordt aangeboden, vanaf het moment dat de reiziger zijn of haar huis verlaat.

Een nieuwe ervaring met Autonomous Travel Hotel

Steve Lee van Aprilli Design Studio in Los Angeles heeft een concept bedacht waarmee we de manier van reizen kunnen veranderen. In plaats van de auto of het vliegtuig te nemen naar een hotel, komt het hotel, of beter gezegd, rijdt het hotel, naar de reiziger toe. De Travel Suite is uitgerust met slaapvoorzieningen, een badkamer, een keuken en een ruimte voor werk of ontspanning. De kamers zijn beschikbaar in verschillende maten voor zowel grote gezinnen als alleenstaanden.
Autonomous Travel Hotel

Deel van een groter geheel

Zodra de reiziger op de bestemming aankomt, vergrendelt de Travel Suite met een andere kamer. Dit resulteert in een grotere suite die aansluit op voorzieningen, zoals restaurants, sportscholen en spa’s. Hoe meer Travel Suites worden ingecheckt, hoe groter het Autonomous Travel Hotel wordt. Hoewel de technologie voor autonome voertuigen steeds verder groeit, moet het concept nog verder worden uitgewerkt. De kamers worden opgeladen wanneer ze in een autonoom hotel worden geplaatst, maar het is niet bekend hoe lang de batterijen meegaan. Tevens weet men nog niet wat er gebeurt als er geen oplaadstations in de buurt zijn. Het is een idee voor een nieuwe, creatieve manier van reizen en daarom is de Autonomous Travel Suite een van de drie finalisten tijdens de Radical Innovation Awards van 2018.

Geen reacties

Laat een reactie achter