3 redenen om nu een kamer te boeken in Sense Hotel Sofia

Sense Hotel Sofia Boek Nu Online

Deze week besteedt Trendy Hotels aandacht aan het Sense Hotel Sofia. Dit hotel is gelegen in de sprookjesachtige Bulgaarse hoofdstad Sofia en is een nieuwe klassieker die zich onderscheidt van de massa. Bent u nog niet overtuigd? Wij geven u 3 redenen om nu te boeken!

 

  1. De behoeften van de gasten staan centraal

Sense Hotel Sofia is het eerste luxe boutique hotel in de hoofdstad van Bulgarije. U kunt verblijven in een van de 71 kamers en suites, eten op het terras van het Fusion restaurant, dat uitkijkt over de  Middellandse Zee en genieten van Champagne bij de panoramische bar op het dak. Het hotel is een architectonisch monument met een prachtig uitzicht op de belangrijkste boulevard in Sofia-Tzar Osvoboditel. Het interieur bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke materialen. De houten vloeren en lederen bekleding zorgen voor een minimalistische, mannelijke look.

 Sense Hotel Sofia Online Boeken

  1. Prachtige lichtinval

De innovatieve glazen gevel van Sense Hotel Sofia weerspiegelt letterlijk Sofia’s verleden, heden en toekomst. Van de buitenkant lijkt het hotel op een raster van gouden-oranje vierkanten, afgebakend door dikke lijnen. Achter de draaibare panelen houdt een ingetogen palet schuil. Dit hotel combineert een modern ruimtelijk concept met natuurlijke materialen, heldere lijnen, en veel glas. Hetgeen resulteert in een elementaire ervaring waar alle zintuigen in perfecte harmonie zijn.

Sense Hotel Sofia Online Reserveren

 

  1. De veelzijdige stad Sofia

Het centrum van Sofia staat bol van creativiteit, geschiedenis en cultuur. Architectonisch gezien heeft deze stad een gevarieerde skyline, maar er zijn ook veel groene ruimten te vinden. Als u overnacht in het Sense Hotel Sofia, kunt u genieten van de bruisende sfeer in deze stad, die bestaat uit veel open lucht cafés en restaurants. Dankzij de ligging aan de voet van de berg Vitosha, kunt u hier zelfs skiën in de winter!

Sense Hotel Sofia Reserveer Nu Online

Lees ook:

Geen reacties

Laat een reactie achter