3 betaalbare Trendy Hotels in Parijs

Mama Shelter Parijs

Een paar weken geleden schreven we over 1K Paris, één van de meest moderne hotels in Parijs. Echter, dit Trendy Hotel bevindt zich ook qua prijs in het luxe segment. Vandaar dat in dit artikel drie betaalbare Trendy Hotels in Parijs voor u hebben uitgezocht! Bent u benieuwd welke hotels dit zijn? Lees dan snel verder!

COQ Hotel Paris

Dit betaalbare Trendy Hotel in Parijs is een combinatie van een comfortabel familiegevoel, goede service en typische Franse verfijning. COQ is de afkorting van Community of Quality. COQ Hotel Paris is ontworpen in de geest van een club gerund door en voor haar leden: klanten, vrienden, vaste bezoekers of bezoekers voor een avond zijn allemaal uitgenodigd om bij te dragen aan het delen van interessante adressen, ontdekte schatten en de hoogtepunten van de dag.

Het hotel bestaat uit 50 kamers die stuk voor stuk uniek zijn. Elk meubelstuk is ontworpen met aandacht voor detail. Ook de ligging van dit hotel is erg gunstig; COQ Hotel Paris ligt in het 13e arrondissement van Parijs. Place d’Italie ligt op 3 minuten lopen van de accommodatie. Overnachten in COQ Hotel Paris kan vanaf €71,- per nacht.

Mama Shelter Istanbul

Mama Shelter Parijs

Het volgende betaalbare Trendy Hotel in Parijs is Mama Shelter Parijs. Dit hotel ligt in het 20e arrondissement in het centrum van Parijs en is ontworpen door de beroemde ontwerper Philippe Starck. Mama Shelter Parijs is een zeer modern en verfrissend hotel, het heeft dan ook al meerdere prijzen gewonnen voor onder andere het beste designhotel.

Mama Shelter Parijs beschikt over moderne kamers met een fris en eigentijds design. De kamers zijn ingericht met onder meer een iMac, minibar en magnetron. In het Brasserie-Restaurant kunt u genieten van de traditionele Franse keuken. Bovendien zijn er twee bars in dit hotel waar regelmatig internationale Dj’s optreden! U kunt hier een kamer reserveren vanaf €79,- per nacht.

Le 9Hotel Montparnasse

Le 9Hotel Montparnasse

Le 9Hotel Montparnasse is het derde betaalbare Trendy Hotel in Parijs dat we in dit artikel in de spotlight zetten. Dit hotel ligt in het 14e arrondissement, vlak bij het treinstation van Montparnasse. Le 9Hotel Montparnasse wordt gekenmerkt door een kalme, serene sfeer. De prachtige binnentuin draagt hieraan bij, in deze tuin kunt u tot laat in de avond in alle rust genieten van een goed glas wijn.

Het interieur van dit betaalbare Trendy Hotel in Parijs is elegant, warm en natuurlijk. Het interieur is ontworpen door designers uit Barcelona. Blauwe en witte pasteltinten heersen in alle ruimtes van het hotel. Le 9Hotel Montparnasse bestaat uit 42 kamers die variëren in ruimtes van 12,5 vierkante meter tot 20 vierkante meter. U kunt hier een kamer boeken vanaf €72,- per nacht.

Geen reacties

Laat een reactie achter